Иван Портних, предаде репортер на Varna24.bg. След като положи клетва градоначалникът

...
Иван Портних, предаде репортер на Varna24.bg. След като положи клетва градоначалникът
Коментари Харесай

Кметът Портних: Нека в следващите 4 години градим мостове, а не стени помежду си!

 Иван Портних, съобщи кореспондент на Varna24.bg

След като постави клетва градоначалникът сподели:  " В началото на новия управнически мандат бих желал на всички вас да пожелая да сме градивни в работата и най-много в резултата. Готови сме да продължим незабавно с реализацията на огромните планове, които ни предстоят във всяка една от сферите на икономическия живот, обучение, опазване на здравето, градска инфраструктура, обществени действия, просвета, спорт, налагането на нов стопански образ на града ни.

Вярвам, че ще има конструктивност и диалогичност в нашата взаимна работа в идващите четири години. Ще търсим общите допирни точки, общите тематики, които са значими за варненци, без значение от политическата ориентировка и принадлежност на сътрудниците от съвета.

Тъй като скоро отбелязахме годишнината от падането на Берлинската стена, съм сигурен, че всички дружно ще търсим това, което може да ни сплотява и ще градим мостове, а няма да строим стени. Вярвам, че за богатството и в интереса на развиването на Варна, с цел да продължи Варна да е град в развиване и да продължаваме да се гордеем с морската ни столица, ще сме толерантни и изобретателни в работата ни. И най-много резултатни. На добър час! ", сподели Иван Портних. 

С мъдри думи за обединяването благословията си за работата на новия общински съвет даде и Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР